Aeroportul din Suceava are 2 zboruri noi!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Ryanair, Aeroportul din Suceava, departure, airbus, airline-2042513.jpg
Foto: pixabay.com

Primăria Municipiului Rădăuți a anunțat luni, 9 august, prin intermediul unei rețele de socializare, că se vor adăuga 2 noi zboruri pe aeroportul din Suceava.

 

Începând din iarnă, compania low-cost Ryanair va introduce o nouă cursă pe ruta Suceava – Bruxelles Charleroi. Această cursă se va face, săptămânal, în  zilele de luni și vineri.

În prezent, aeroportul din Suceava găzduiește alte 2 zboruri tot pentru compania Ryanair cu destinația finală Bruxelles Zaventem.

 

Așadar, compania aeriană Ryanair va avea, începând din iarna 2021, 4 zboruri spre capitala Europei. Ryanair, compania aeriană irlandeză de tip low-cost este deținută de Ryanair Holdings plc și este cea mai mare din Europa, devenind astfel printre preferatele românilor. Aproximativ 7 milioane de români locuiesc în afara granițelor. Conform Institutului bruxellez de statistică și analiză, în 2018, 9,3% (170.000) dintre aceștia erau domiciliați în Belgia.

În concluzie, ne putem da seama că aceste două noi zboruri adăugate pe aeroportul sucevean vor facilita întoarcerea acasă a multor moldoveni stabiliți în Belgia, dar și pentru cei ce locuiesc în Luxemburg, Franța sau chiar Olanda. 

Nu uita să citești și următorul articol: Impresionați de eforturile pompierilor români, grecii îi compară cu niște… extratereștri!

Surse:

 744 total views,  2 views today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *