Agenția românească „five elements digital” este nominalizată la European Search Awards 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
five elements digital
pixabay.com

Anul acesta printre finalistele European Search Awards 2021 se plasează și compania românească five elements digital, pentru al doilea an consecutiv.

 

Ce este five elements digital?

five elements digital este o agenție de SEO și performanță în marketing ce targhetează în mare parte corporații, companii medii și mari și startup-uri care au ambiție de dezvoltare. Agenția este prezentă în Statele Unite și România, iar ca plan de viitor țintește extinderea și în Germania. Dacă doriți să aflați mai multe informații puteți accesa site-ul agenției.

Categoriile la care five elements digital a fost nominalizată sunt:
  • Best Small SEO Agency
  • Best Use of  Search – Real Estate & Property
  • Best Use of  Data (SEO) (Small)

„Pentru noi aceste nominalizări sunt un indicator excelent că facem o treabă bună și că dăm dovadă de rezultate remarcabile. Pentru al doilea an consecutiv suntem finaliști la European Search Awards, pentru Best Small SEO Agency, unde suntem singura agenție românească nominalizată la această categorie. Suntem bucuroși că, deși venim după un an atipic pentru mulți dintre noi, dar și pentru industria noastră, munca ne este apreciată. Să facem parte dintr-o astfel de competiție cu renume internațional arată că agențiile din România sunt profesioniste și au rezultate de anvergură. Pentru noi este o onoare să fim parte din această competiție”, a comunicat Steffen Heringhaus, fondatorul five elements digital.

Pentru anul acesta, compania își propune să se extindă în continuare pe piața europeană și estimează creșterea cifrei de afaceri cu până la 30% față de anul trecut. Pe piața românească, agenția evaluează că procentul utilizatorilor care navighează pe site-uri dezvoltate de aceștia este de 50%. five elements digital are o experiență de peste 10 ani pe piața locală, extinzându-și din 2018 operațiunile și în afara țării.

Sursă: www.digi24.ro 

Puteți da un click aici pentru a citi articolul Iubirea de sine, drumul spre cunoaștere.

 245 total views,  1 views today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *