Beatrice Mahler despre COVID-19 și vaccinul AstraZeneca

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
covid-19, Beatrice Mahler
Pixabay.com

Beatrice Mahler, medic și managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București, solicită respectarea strictă a metodelor de protecție împotriva COVID-19 și ne avertizează că posibila carantinare a capitalei poate aduce noi măsuri de siguranță mult mai riguroase.

Beatrice Mahler a declarat despre coronavirus, într-un interviu la postul de televiziune Digi24:

Avem foarte mulți pacienți ce suferă de Coronavirus cu forme severe. Autoritățile vor lua această măsură (de carantinare) doar dacă situația epidemiologică o va impune.

Medicul susține faptul că respectarea regulilor de protecție prezente acum în București este vitală pentru lupta cu virusul, iar carantina ne rezervă un plan dur de restricții.

De asemenea, aproximativ 80.000 de români au renunțat la programările de vaccinare cu serul AstraZeneca. Însă, pe baza unor noi studii americane, s-a dovedit faptul că acest vaccin ne protejează 100% de formele severe ale virusului. Beatrice Mahler recomandă imunizarea cu AstraZeneca doar dacă există destule studii medicale pe baza acestuia, iar cel din America constituie o dovadă de încredere.

Vaccinarea împotriva COVID-19 are reacții adverse minime, singura cale pentru a lupta împotriva pandemiei este imunizarea, un instrument real și verificat, ce și-a dovedit deja eficientă în multe state ale lumii.

De curând, în România a fost eliminată limita de vârstă pentru vaccinul AstraZeneca, aceea fiind de 55 de ani, dar Spania a prelungit-o până la 65 de ani. Conform medicului, această decizie a fost luată deoarece nu există suficiente studii valide pe baza acestui subiect. În același timp, recomandările doctorilor contează pe varietatea investigațiilor și, la momentul actual, nimeni nu poate garanta o imunizare completă. Tot din această cauză, nu s-a stabilit nimic concret în domeniul medicinei în cazul vaccinării copiilor.

Deci, în urma acestui interviu cu Beatrice Mahler, putem trage concluzia că serul AstraZeneca ne oferă o imunizare de 100% împotriva COVID-19, însă pot exista și reacții adverse, iar capitala României se va carantina doar dacă pandemia se va răspândi mai mult în București.

Poți citi mai multe despre acest subiect aici!

Dă click aici ca să vezi ce se întâmplă dacă femeile însărcinate se vaccinează.

 447 total views,  1 views today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *