Bianca Andreescu se retrage de la Billie Jean King Cup 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Bianca Andreescu
Bianca Andreescu, Foto: facebook.com/biancaandreescutennis

Bianca Andreescu, numărul 6 WTA de luni, 5 aprilie 2021, a anunțat că nu va putea participa la ediția de anul acesta a Billie Jean King Cup, acolo unde Canada va înfrunta Serbia, în perioada 16-17 aprilie.

Jucătoarea de tenis s-a retras din finala de la Miami la scorul de 6/3 4/0 pentru Ashleigh Barty (liderul WTA), din cauza unor probleme fizice. În urma unor discuții cu personalul medical, Andreescu a decis să își ia o perioadă de timp pauză, pentru a se recupera.

În al doilea set, în finala de la Miami, Bianca Andreescu s-a accidentat la gleznă, călcând strâmb în timp ce executa lovitura de backhand. Din ce s-a putut observa, este vorba despre o entorsă. Trebuie menționat faptul că Bianca nu a jucat niciun meci oficial în 2020, întrucât s-a confruntat cu alte probleme de sănătate ce au apărut la finalul sezonului din 2019, la Turneul Campioanelor.

Bianca Andreescu a revenit anul acesta în circuitul WTA cu rezultate solide care i-au adus o urcare de 3 poziții în clasament. Andreescu deține 3 titluri WTA în carieră, toate câștigate în 2019 – Indian Wells, Rogers Cup, US Open.

Iată ce a declarat campioana de mare șlem, după accidentarea de la Miami:

Mă simt ușurată să spun că nu este o accidentare gravă, iar cu odihna și pregătirea mă voi întoarce cât de curând. Iubesc să reprezint Canada, așa că decizia nu a fost ușoară. Vreau sa fiu 100% pregătită pentru restul sezonului.

→ Pentru a vedea traseul Biancăi Andreescu la Miami Open 2021, dați click aici.

→ Dacă tot suntem în sfera tenisului, vă invităm să citiți despre Ziua Mondială a Tenisului.

 333 total views,  2 views today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *