Echipa HOLISTIC Multilingual Magazine

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Holistic

HOLISTIC – ,,Aventura este combustibilul nostru!”

Curiozitatea, angajarea, creativitatea, descoperirea, perseverența, cooperarea, asumarea, relaționarea, implicarea, inițiativa – toate acestea sunt doar o parte dintre ingredientele pe care se fundamentează proiectul nostru, pentru că ne dorim să creștem sănătos împreună.

Fii alături de noi și pe Facebook Instagram  TikTok  Youtube  Twitter Pinterest

Alexa Nica – Coordonator Adjunct Holistic Magazine și Redactor șef Departamentul de Română

A studiat engleza și portugheza la Universitatea din București. Nu se obosește niciodată să învețe limbi străine și să se scufunde în experiențe noi care au legătură cu acest domeniu de studiu.

Manuela Hlușcu – Coordonator Adjunct Holistic Magazine și Redactor șef Departamentul de Franceză

Este pasionată de studiul limbilor străine, în special limbile franceză și portugheză. Acceptă constant noi provocări, dorește să se perfecționeze în diverse domenii și este mereu în căutare de noi experiențe.

Mălina Mocanu – Redactor-șef adjunct Departamentul de română & HR & Social Media

Este o liceeană în clasa a 9-a la profilul Științe Sociale. Îi place să fie de ajutor, fiind o fire foarte sensibilă, mai ales când vine vorba de persoane în vârstă. Vrea să descopere câte puțin din toate și încearcă să se perfecționeze în fiecare zi. Pentru ea cuvântul ,,imposibil” nu există.

Groza Oana-Medeea – Redactor-șef adjunct Departamentul de română

Crina Cristea – Redactor-șef Departamentul de spaniolă

Curioasa din fire, doritoare sa invete cat mai mult. Pasionata in special de istorie, literatura si limbi straine. Dorește sa se perfectioneze si este deschisa noilor experiențe. 

Ana Petrache – Redactor-șef Departamentul de portugheză

Andreea Mihăilă – Redactor-șef adjunct Departamentul de spaniolă și portugheză 

A studiat spaniola și portugheza la Universitatea din București. Este pasionată de studiul limbilor străine și îi place să ajute alți oameni. Este o persoană ambițioasă căreia îi place să învețe lucruri noi în orice domeniu.

Valentina Leonte Redactor-șef Departamentul de italiană

Născută în Italia, am ales să studiez limba italiană la facultatea de literatură din Cluj-Napoca. Îmi place să citesc și, prin urmare, să descopăr mereu lucruri noi. Îmi place să-mi exprim ideile și încurajez pe oricine dorește să scrie articole.

Giulia Dragomir Redactor-șef adjunct Departamentul de italiană

Este o iubitoare de limbi străine, în special de italiană și engleză. Îi place să citească cărți și să se scufunde în diverse povești și lumi fantastice, fiind convinsă că fiecare poveste merită să fie auzită și trăită.

 

Maria Macarov-Burnichi – Coordonator PR

Este o persoană creativă și foarte organizată, motiv pentru care PR-ul i se potrivește de minune. Mereu i-a plăcut să se dezvolte pe partea de PR și Social Media, să învețe cum se creează campaniile și strategiile de promovare. Este mereu în căutare de aventuri și lucruri noi care o pot ajuta să devină cea mai bună versiune a ei.

Alina Zaharia – Redactor 

Sunt deschisă spre noi provocări, sunt glumeață și mă inconjor mereu de oameni frumoși la suflet. Cred despre mine că mă pot adapta ușor la orice fel de situație, îmi plac plimbările în natură și le fac împreună cu familia, iar ea este cea mai mare realizare a mea.

 

Laura Pintilie (Dobrin) – Redactor 

A studiat portugheză și română la Universitatea din București. Acum, studiază masterul de portugheză. Este îndrăgostită de arta scrisului, limbile latine, nopțile de vară cu inspirație pentru crearea poeziei și cafeaua fără lapte.

Bianca-Alice Tănase – Redactor  & Social Media

Este o elevă de liceu pasionată de limbile străine și de educație, cu o dorință arzătoare de a studia în străinătate și de a vedea lumea. Este o persoană deschisă, comunicativă, dornică să învețe lucruri noi și să se implice în cât mai multe proiecte de viitor.

Bădescu Sabrina-Gabriela – Redactor 

Studiază română-engleză în cadrul Facultății de Litere din București, pasionată de artele plastice și literatură și tot ce ține de creația artistică.

Ana Ghinita – Redactor

Este o fire ambițioasă, visătoare și mereu deschisă către noi idei.

Ioana Slăvoiu – Redactor 

Ioana-Maria Toma – Social Media & Design

Maria Cîțu – HR & PR & Social Media

Ana Iacob – Design 

Oana Țone – Design 

Diana Mereuță – Social Media & Design 

Teodora Pintilie – Design

 

 407 total views,  1 views today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *