Erling Haaland, gest impresionant: fotbalistul a trimis un colet surpriză către România

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Erling Haaland,
Erling Haaland, Foto: facebook.com/ErlingHaaland
Starul Borussiei Dortmund, atacantul Erling Haaland, în vârstă de doar 20 de ani, le-a demonstrat tuturor că are o inimă mare și că nu a rămas indiferent față de gestul umanitar făcut de Octavian Șovre la începutul acestei luni.

 

Arbitrul asistent (Șovre) a fost aspru criticat de UEFA pentru gestul său de la finalul meciului Manchester City – Borussia Dortmund (2-1), din sferturile de finală ale competiției UCL, în ciuda scopului caritabil și a bunelor sale intenții. Acesta i-a cerut lui Erling Haaland semnătura pe două cartonașe, care într-un final au ajuns la un centru special pentru copiii bolnavi de autism din Bihor. Autografele vor fi scoase la licitație chiar de Ziua Copilului începând cu suma de 1.000 de euro, iar banii îi vor reveni asociației pentru care luptă românul nostru. Haaland s-a alăturat cauzei sociale pe care o susține Șovre, trimițând astăzi un colet surpriză către SOS Autism Bihor.

Un colet surpriză a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia…

Publicată de Asociația SOS Autism Bihor pe Luni, 19 aprilie 2021

 

Președintele Asociației pentru bolnavi de autism, Simona Zlibluț, a declarat, conform Aleph News, că a mai primit ajutorul lui Octavian Șovre în trecut: 

„Având în vedere legătura mea, personală, cu Tavi, fiind colegi de grădiniţă, am copilărit împreună, până și mamele noastre au lucrat împreună. În momentul în care am venit la conducerea asociaţiei i-am cerut, cumva, sprijinul. Am avut autografe de la Helmuth Duckadam, am avut de la Ionuţ Lupescu, de la Gheorghe Hagi. Am avut de la familia Cadas, de la Constantina Diţă. Noi preconizăm să facem un eveniment online, o licitaţie online cu aceste obiecte. Domnul Gică Popescu, la un interviu, şi-a arătat dorinţa de a ne trimite şi el un tricou cu autograful lui Guardiola.’’

Șovre estimează că a strâns peste 250 de autografe de la vedete din lumea sportului, care au fost scoase la licitație pentru scopuri umanitare, conform Hotnews.ro. Acesta a obținut chiar 9 cartonașe de la Lionel Messi în momentul în care starul argentinian a auzit ce dorea arbitrul asistent să facă cu ele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GSP – Gazeta Sporturilor (@gsp.ro)

Cel mai probabil discuțiile controversate pe tema cartonașelor scoase la licitație și a suspendării arbitrului au ajuns și la urechile starului norvegian Haaland, care a decis să contribuie la acest proiect minunat. Cei de la SOS Autism Bihor au primit astăzi un colet trimis de către Erling Haaland, ce conține câteva poze cu el, tricoul său și o scrisoare către președintele asociației. În scrisoare, Haaland a relatat următoarele aspecte:

,,Dragă Simona,

Îți transmit toate gândurile bune pentru minunata muncă pe care o faceți în România. Te rog, bucură-te de micul meu cadou atașat acestei scrisori.

Cu multă dragoste, Erling Haaland.”

Cei de la SOS Autism Bihor nu au anunțat încă ce vor face cu obiectele primite, dar cel mai probabil acestea vor fi scoase, de asemenea, la licitație.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Digi Sport (@digisport.ro)

Dacă doriți să citiți și despre Stefanos Tsitsipas, câștigătorul finalei de la Monte Carlo, dați click aici.

Surse:  Erling Haaland Erling Haaland Erling Haaland

 255 total views,  2 views today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *