Ion Țiriac a primit un mesaj ofensator din partea soțului Serenei Williams

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Ion Țiriac, SerenaWilliams
Serena Williams, Foto: facebook.com/SerenaWilliams/

După victoria Serenei Williams în fața Simonei Halep de la primul Grand Slam al anului, pe rețelele de socializare a apărut un mesaj ofensator la adresa lui Ion Țiriac.

Serrena Williams a câștigat meciul de tenis împotriva Simonei Halep, din sferturile de finală de la Australian Open, cu scorul 6-3, 6-3. Serena Williams (39 de ani), una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenis, originară din America, are în palmares 7 titluri de Gran Slam la Melbourne.


Imediat după finalizarea meciului, Alexis Ohanian, soțul Serenei, a postat pe rețeaua de socializare Twitter un mesaj insultător la adresa lui Ion Țiriac.

E bine că nu-l ascultă nimeni pe rasistul, sexistul și clovnul de Ion Țiriac,  a scris Alexis Ohanian, imediat după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep.

 

Serena Williams conduce cu 10-2 în confruntările directe cu Simona Halep

În urma meciului din sferturile de finală de la AO, Serena Williams şi-a luat categoric revanşa după eşecul dramatic suferit în faţa Simonei în finala de la Wimbledon, în 2019. În acea finală de vis, Simonea reușea să o învingă pe Williams cu scorul 6-2, 6-2.

Meciul din sferturile de finală  dintre Simona și Serena a fost al doilea de la Melbourne. Cele două s-au întâlnit pentru prima oară în 2019, în optimi, când americanca a reușit să învingă într-un meci foarte strâns cu sorul 6-1, 4-6, 6-4.

În semfinale, Serena Williams o va înfrunta pe japoneza Naomi Osaka, care a reușit să treacă în sferturi de taiwaneza Su-Wei Hsieh, cu sorul 6-2, 6-2.

 

→ Pentru a vedea și alte rezultate de la Australian Open 2021, dați click aici.

→ Pentru ultimul articol referitor la circuitul WTA, dați click aici.

 258 total views,  1 views today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *