(VIDEO) Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-COVID

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Klaus Iohannis
Foto: captură de ecran video “Ediţie specială TVR1 – vaccinarea publică a preşedintelui Klaus Iohannis împotriva COVID-19 ” a canalului de Youtube “TVR”

Președintele Klaus Iohannis anunțase zilele trecute că se va vaccina public împotriva COVID-19 în momentul începerii celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare din România.

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat astăzi, 15 ianuarie, la ora 10.00, la Spitalul Militar din Capitală. Aceasta inițiativă dă startul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 din România. După vaccinare, a rămas timp de 15 minute sub supravegherea medicilor.

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. […] Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a spus Klaus Iohannis după ce s-a imunizat împotriva COVID-19, conform site-ului Digi24.

Această zi este și o să fie întotdeauna o emblemă pentru societatea din România. În data de 15 ianuarie 1850 s-a născut la Botoșani Mihai Eminescu. Citește aici mai multe.

 312 total views,  1 views today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *