Fanii serialului fenomen, Lucifer, pot răsufla ușurați. Continuarea sezonului 5 a fost lansată astăzi

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Lucifer, Lúcifer
Lucifer, Foto: facebook.com/LuciferNetflix/

Fanii serialului fenomen, Lucifer, pot răsufla ușurați. Continuarea sezonului 5 a fost lansată astăzi pe platforma online de streaming, Netflix.

 

Având premiera în 2016, creatorii au vrut inițial să anuleze serialul după doar trei sezoane. Fanii s-au mobilizat pe rețelele de Social Media, folosind hastagul #savelucifer și au reușit să îi convingă pe cei de la Netflix să continue seria, devenind astfel producătorii principali.

Primele 8 episoade au fost publicate în august 2020, fanii rămânând în așteptare pentru continuarea poveștii lui Lucifer, interpretat de Tom Ellis. Personajele consacrate se întorc astfel astăzi, 28.05.2021, pentru a își ține  în continuare fanii în suspans.

În ultimul episod din prima parte a sezonului 5, Dumnezeu își face apariția pe pământ, în mijlocul cerții dintre Amenadiel, Lucifer, Mazekeen și Michael. Au rămas întrebări în jurul acestor personaje, care însă își vor găsi treptat răspunsurile începând cu acest sfârșit de săptămână. Lucrurile s-au încins pe pământ, iar noi toți am rămas cu sufletul la gură.

Cu siguranță abia așteptăm cu toții să terminăm serviciul, școala sau facultatea și să ne uitam în această seară la continuarea serialului, nu?

Citește si Top 5 seriale pe care nu trebuie să le ratezi.

 464 total views,  1 views today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *