Novak Djokovic se retrage de la Miami Open 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Novak Djokovic
http://facebook.com/djokovicofficial

În urmă cu câteva ore, Novak Djokovic și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că se va retrage de la turneul de la Miami care va avea loc în perioada 22 martie – 4 aprilie.

Retragerile lui Roger Federer, Rafael Nadal și Dominic Thiem alături de absența lui Novak  Djokovic fac ca niciunul dintre cei 4 mari jucători de tenis să nu participe la Miami, astfel, șansele celor mai slabi clasați cresc odată cu aceste retrageri importante.

Numărul 1 mondial a scris într-un Story pe Instagram, dar și pe Twitter, despre motivul retragerii:

,,Dragi fani, îmi pare foarte rău să anunț că anul acesta nu voi călători la Miami pentru a concura. Am ales să-mi petrec acest timp prețios acasă, cu familia. Cu toate restricțiile, trebuie să găsesc o balanță între timpul petrecut acasă și cel petrecut în turneu. Aștept cu nerăbdare să mă întorc anul viitor!’’

Mulți dintre fanii lui Novak Djokovic fost șocați, deoarece se așteptau ca acesta să-și facă prima apariție de la câștigarea celui de-al 9-lea Australian Open din februarie. În decursul acestei săptămâni, Djokovic a detronat recordul lui Federer de 310 săptămâni petrecute în fruntea clasamentului mondial.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tennis Serbia (@tennis.serbia)

Presupunând că nu o să mai fie retrageri viitoare de la Miami, Tsitsipas și Medvedev vor fi cei mai valoroși jucători de top a turneului din acest an.

Surse:

Dacă doriți să citiți despre retragerea lui Roger Federer de la turneul Dubai Duty Free 2021, dați click aici.  

 453 total views,  1 views today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *