Compania aeriană Ryanair reintroduce ruta Sibiu – Bruxelles Charleroi la Aeroportul Internațional Sibiu

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Ryanair, Aeroportul din Suceava, departure, airbus, airline-2042513.jpg
Foto: pixabay.com
Începând cu data de 1 noiembrie 2021 compania aeriană Ryanair reintroduce ruta Sibiu – Bruxelles Charleroi.

 

Dacă la începutul lunii august compania aeriană low-cost, Ryanair, anunța că va introduce zboruri pe aeroportul sucevean, iată că la sfârșitul aceleiași luni vine cu o veste bună și pentru transilvăneni. Două zboruri săptămânale vor fi reintroduse pe aeroportul din Sibiu cu ruta Sibiu – Bruxelles Charleroi. Așadar, în zilele de luni și joi, românii stabiliți în capitala Europei, dar și cei dornici de călătorii, pot zbura din România cu una dintre cele mai ieftine companii aeriene.

Marius Ioan GÎRDEA, director general al Aeroportului Internațional Sibiu a declarat mulțumit:

Redeschiderea rutei Sibiu – Bruxelles Charleroi prin zborurile ce urmează a fi operate de compania aeriană Ryanair vine cu siguranță în întâmpinarea așteptărilor pasagerilor interesați de serviciile de călătorie pe calea aerului de la Sibiu. Reluarea operațiunilor spre această destinație, de această dată de către cel mai recent operator aerian la Sibiu, împreună cu începerea operării zborurilor spre celelalte noi destinații deja anunțate de Ryanair, va stimula cu siguranță în mod pozitiv redresarea traficului pe aeroportul nostru și revenirea pe o linie ascendentă din punct de vedere al numărului de pasageri.

În plus, pe site-ul oficial al campaniei aeriene Ryanair  s-a dat startul rezervărilor.

Diversificarea oportunităților de călătorie disponibile de la Sibiu, atât prin intermediul deschiderii de rute noi, cât și prin redeschiderea unor rute suspendate susține dezvoltarea durabilă a Aeroportului Internațional Sibiu și a județului nostru, totodată. (Re)stabilirea conectivității dintre Sibiu și Bruxelles, un puternic centru european, aduce un plus de valoare Sibiului, facilitând accesul dintre cele două regiuni atât în scop turistic, cât și de business, a completat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu. 

Sursă:

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *