Se lansează „Teen Line”, prima platformă de sănătate emoțională din România

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Teen Line, technology, hands, agreement

În data de 31 ianuarie 2021, platforma „Teen Line”, special dedicată adolescenților, va debuta pe teritoriul României. 

Asociația Zi de Bine, în colaborare cu Asociația Happy Minds, lansează această platformă ce are drept scop sprijinirea adolescenților cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani. Se consideră că pe ultima generație este pusă prea multă presiune și nu există nici măcar o sursă de sprijin din partea adulților. Pentru a sări în ajutorul adolescenților din România, fondatoarele asociației s-au gândit că este utilă o platformă online unde cei ce îndeplinesc condițiile de vârstă pot apela cu încredere.

„TEEN LINE” – ARTICOLE ȘI MATERIALE VIDEO

Conform blogului WallStreet, tinerii vor avea parte, datorită platformei, de materiale video și articole redactate de psihologi și consilieri educativi, care reușesc să explice pe înțelesul tuturor anumite momente de cotitură întâlnite în viața fiecărui adolescent.

„TEEN LINE”  – PLATFORMĂ UNICĂ ÎN ROMÂNIA

Unicitatea ei este dată de domeniul pe care îl abordează, fiind unul de impact și de interes național. Mulți tineri se confruntă cu crizele adolescenței încă de la începuturile acestei perioade de dezvoltare atât fizică, cât și intelectuală, reușind cu greu să le combată.

Sperăm ca soluția pentru problemele tinerilor să vină odată cu dezvoltarea și integrarea acestei platforme de sprijin pe teritoriul României.

Deși la nivel național platforma va debuta în data de 31 ianuarie 2021, în județul Vrancea există deja un astfel de centru care vine în sprijilul tinerilor. Este vorba despre Holistic-Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală.

 

Citește și despre tipurile de relații pe care le vei avea de-a lungul vieții.

 409 total views,  1 views today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *