Holistic – Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală – concept unic care se adresează familiilor, copiilor și adolescenților

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Holistic , Educație Nonformală,Cursuri online de Limbi Străine

În luna aprilie a anului 2020, în plină pandemie, a prins viață proiectul Holistic – Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală, concept unic în țară care a reușit să aducă împreună contributori și specialiști certificați, mereu cu un pas înainte pentru a veni în mod practic în sprijinul copiilor și adolescenților.

De ce este Holistic – Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală unic?

Pentru că Holistic reprezintă „Școala altfel” din fiecare zi!

Îți dorești să ieși din rutina teoretică cotidiană, să descoperi mijloace noi alături de copilul tău și să adaugi activități practice experiențelor lui de învățare?

Holistic – Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală s-a gândit să adune specialiști pasionați, de la profesori și practicieni recunoscuți, la antreprenori și redactori de revistă, ba chiar voluntari internaționali (vorbitori de limba engleză și nu numai) și nu în ultimul rând invitați surpriză din multiple domenii.

Menirea? Aceea ca împreună cu toți aceștia și alături de fiecare copil, adolescent și părinte, să fie descoperite, într-o viziune practică, zone mai puțin cutreierate din domeniul științelor, sportului, autocunoașterii, din sfera umanistă și cea artistică.

Activitatea Centrului vizează totodată oferirea sprijinului în determinarea predispoziției pentru o anume orientare, dar mai ales pentru formarea capacității fiecăruia de a-și clădi încrederea în sine, de a explora mai departe noi orizonturi și de a-și făuri visuri, visuri care alimentează setea de dezvoltare a fiecăruia.

Metodele Holistic – Centru Interdisciplinar de Educație Nonformală, exprimă viziunea holistică a vieții. În acest fel, fiecare are posibilitatea de a alege o cale, în cunoștință de cauză, cât mai curând cu putință.

Cum susține și motivează suplimentar Holistic – Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală copiii, adolescenții și familiile acestora?

Ai acasă un elev sau un student implicat în activitățile Centrului, proactiv și motivat? Dacă răspunsul este DA, acesta are șansa de a primi o Bursă de Merit pe care fiecare clasă de activități o oferă în mod Gratuit.

Îți dorești să participi la activitățile din programa Centrului și te încadrezi în criteriile pentru o Bursă Socială? Dacă răspunsul este DA, ai șansa de a primi o Bursă Socială pe care fiecare clasă de activități o oferă, de asemenea, tot în mod Gratuit.

Încă nu ai avut ocazia să cunoști această minunată echipă?

Dacă ești din Focșani ai șansa să faci cunoștință face-to-face cu echipa Holistic. Holistic – Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală te așteaptă cu brațele deschise, la sediul din Clădirea Federal Coop, et. 4, Cam. 404, în fiecare marți, la Ziua Porților Deschise, sau în oricare altă zi, de luni până vineri, între 16:00 și 19:00. Nu rata această șansă, locurile sunt limitate (8 locuri în fiecare grupă).

De asemenea, puteți lua legătura cu echipa Centrului Holistic prin intermediul paginilor de Facebook, Instagram, LinkedIn, dar îi găsiți şi pe Youtube, Twitter, Pinterest, TikTok si bineînțeles pe site-ul Centrului Holistic sau pe Whatsapp la numărul de telefon 0723171958.

Te așteptăm, cu drag!

Holistic – „Aventura este combustibilul nostru!”

Citește despre revista Holistic, ghidată de deviza ,,Aventura este combustibilul nostru!

Loading

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.