Actrița Itziar Ituño din La Casa de Papel pentru prima dată în România

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
La Casa de Papel este un serial fenomen, ce a cucerit cinematografia pentru prima dată în anul 2017, devenind la scurt timp cel mai urmărit și apreciat serial, cu un număr colosal de fani din toate colțurile lumii. Primul episod a fost difuzat pe Netflix pe data de 2 mai 2017 și a uimit publicul cu scene de acțiune, dar și de romantism.

 

Serialul crează dependență datorită intrigii complexe și a psihologiei și șarmului personajelor. Acțiunea are loc în Madrid, unde un tip misterios, cu o capacitate mare de inteligență emoțională, pune la cale un plan malefic și anume, spargerea Monetăriei Regale a Spaniei. Alături de el, la spargere, iau parte o bandă de 8 persoane, cu abilități excepționale. Ținta lor este de a tipări 2,4 miliarde de euro timp de 11 zile. Vor reuși oare să își atingă scopul?

O veste bună pentru fanii serialului La Casa de Papel, sezonul 5 va apărea pe Netflix în luna septembrie și va conține 10 episoade așa cum v-a obișnuit.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Itziar Ituño este o actriță de origine spaniolă, ce a interpretat rolul inspectoarei Raquel Murillo, unul dintre rolurile principale ale serialului. În una din declarațiile sale, aceasta a împărtășit că La Casa de Papel i-a oferit oportunitatea de a ieși din zona de confort și de a-și pune suflet pe tavă datorită rolului pe care îl joacă. Scenariul și regia fascinantă au devenit o parte fundamentală în viața sa.

Actrița va participa pe data de 28 și 29 august, chiar înainte de premiera sezonului 5, la evenimentul organizat în capitala României, Comic Con Summer Limited Edition. Alături de ea, vor fi prezenți și Eugene Simon (Lancel Lannister, personaj celebru în Game of Thrones), Anna Shaffer (Triss Merigold – The Witcher), Michael Malarkey (Lorenzo St.John – The Vampire Diaries) și Ed Westwick (Chuck Bass – Gossip Girl).

Evenimentul Comic Con Summer Limited Edition va avea loc la Romexpo, în pavilioanele B1 și B2. Numărul de participanți este limitat, iar dacă dorești să te bucuri de această experiență și să-ți întâlnești personajele preferate din cele mai captivante și palpitante seriale, ai nevoie de un certificat de vaccinare vechi de cel puțin 10 zile, un certificat cu un rezultat negativ de testare rapidă Antigen efectuat cu 24 de ore sau un certificat de testare RT-PCR făcut cu maxim 72 de ore înainte.

Acest eveniment are în prim-plan reunirea iubitorilor de cărți de benzi desenate, filme, seriale TV, jocuri, Anime, Manga și așa mai departe. În prezent, este cel mai important eveniment din Europa și îți oferă șansa de a-ți întâlni autorii, artiștii sau actorii preferați și de a interacționa cu ei. Cât de fain, nu-i așa?

 

SURSE:

Citește și: 6 filme românești dintre cele mai premiate și de succes.

Loading

1 thought on “Actrița Itziar Ituño din La Casa de Papel pentru prima dată în România”

  1. Este prima data cand aflu despre acest eveniment si ma bucura faptul ca actorii acestor seriale faine ne viziteaza tara. De unde putem cumpara bilete?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.