4 locuri unde o cerere în căsătorie se va încheia cu „happy end”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
demande en mariage, propuesta de matrimonio, cerere in casatorie
pexels.com
Cererea în căsătorie nu poate fi considerat un eveniment oarecare în viața cuiva. Pentru romanticii incurabili, e momentul pe care-l așteaptă toată viața. Pentru cei al căror ultim dubiu este „unde” să planifice cererea, iată câteva locuri din care poți alege pentru a-ți duce planul la bun sfârșit.
Unde ai vrea să auzi cuvântul „da”? Într-un loc mai intim sau înconjurat de prieteni și familie? 

1. O cerere în căsătorie în locul ce simbolizează romantismul

Fiecare țară trebuie să aibă cel puțin un oraș, un momunment, care să fie simbolul iubirii. Câți nu și-au cerut deja partenerul în căsătorie în fața Turnului Eiffel? Există unele locuri care, prin natura lor, sunt romantice, parcă cerându-vă să deveniți logodnici. Un loc public este o idee bună deoarece vă puteți întoarce oricând să retrăiți acele clipe magice.
Citește despre experiența de a auzi cuvintele „Vrei să fii soția mea” într-un astfel de loc romantic! Iată cum a fost pentru colega noastră, Luciana, acest eveniment care a fost cerută în căsătorie în fața Porții Sărutului – monumentul românesc unde mulți logodnici deja și-au spus da! Alte locuri ar putea să fie și Veneția, Santorini, Verona, dar pentru și mai multe idei, iată aici un top al locurilor celor mai romantice!

2. O cerere în căsătorie să se audă-n toată țara!

Există oameni și oameni: unora le place intimitatea și nu își arată afecțiunea nici față de partener, iar alții par să dorească să urle îngura mare cât de mult îl iubesc pe cel de lângă ei. Trebuie să îți cunoști foarte bine partenerul pentru a fi sigur că cererea va fi acceptată. Nu toată lumea se simte în largul său în timp ce un grup mare de oameni se uită către cei doi îndrăgosțiți, văzuți drept străini. Mai departe, hai să vedem câteva clipuri video care te vor face să plângi, să râzi ori îți vor da chiar câteva idei!

Cu toate acestea, iubirea, precum multe alte sentimente cum e fericirea ori tristețea, trezesc o reacție spontană în inima oamenilor din jur. De multe ori, iubirea voastră sinceră poate să-i impresioneze pe cei din jur iar, astfel, să vă pună în centrul atenției pentru câteva clipe. Dacă iubirea e așa de mare și trăită fără nicio remușcare, de ce să nu îți ceri partenerul la un concert, la un meci de fotbal, într-un restaurant, etc.? Asta chiar înseamnă să îți declari iubirea în fața întregii lumi! 

3. O cerere în căsătorie with a little help from my friends…

Cântecul celor de la Beatles e, de fapt, despre o despărțire, dar mă ajut de titlu pentru a putea expune un alt tip de cerere în căsătorie: cea prin care le ceri ajutor prietenilor tăi. E o idee foarte bună, mai ales dacă aveți același cerc de prieteni – e mai ușor să-i aduni pe toți laolaltă! Doar trimiți un mesaj!
Ei se vor distra alături de tine în ziua nunții, evident, dar prietenii voștri deja vă cunosc. Ei deja vă iubesc, au fost alături de voi de la începutul relației, v-au îndrumat spre acest pas. În afară de voi doi, ei sunt cei mai încântați de un asemenea eveniment. Va fi o zi plină de iubire – romantică și platonică! O petrecere înainte de petrecere…
4. Doar tu, eu și nimeni altcineva
La urma urmei, pentru mulți, cel mai important este gestul – nu locul. Poți planifica o cerere în căsătorie când sunteți singuri în vacanță, acasă, în natură. Nu contează locul, ci doar voi doi.
Gândește-te la un loc izolat- poate în natură, pe plajă, ori aproape de mare sau de munte. Gândiți-vă dacă nu aveți deja un loc al vostru. Așa cum ați putea avea un cântec al vostru ori un restaurant al vostru. Mergeți undeva unde vă simțiți de parcă numai voi sunteți pe pământ.
Așadar, unde ți-ar plăcea să planifici o cerere în căsătorie? Într-un loc plin de romantism sau într-un loc căruia voi i-ați oferit calitatea de „romantic” prin amintirile pe care le aveți acolo? Ai vrea să fii înconjurat de prieteni și rude ori să fiți numai voi doi? Acum e luna iubirii – Gândește-te bine!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.