Cristiano Ronaldo și Holistic Multilingual Magazine se ghidează după același slogan: „Azi mai buni decât ieri, mâine mai buni decât azi”

La o zi după meciul cu Franța, un joc plin de suspans, nervi și incertitudini, Cristiano Ronaldo, atacantul echipei naționale portugheze, a folosit din nou rețelele de socializare, de data aceasta pentru a oferi un mesaj motivațional, care se potrivește perfect tuturor celor care sunt în căutarea succesului.

Hoje melhor que ontem, amanhã melhor que hoje!

„Azi mai bun decât ieri, mâine mai bun decât azi, a scris căpitanul Portugaliei, a doua zi după ce „A Selecção das Quinas s-a calificat în optimile de finală ale Euro 2020.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cu toții știm cine este Cristiano Ronaldo, dar știm cine este Holistic Multilingual Magazine?

Holistic Multilingual Magazine este o rampă de lansare pentru tinerele talente, atât din punct de vedere intelectual, emoțional, spiritual, cât și profesional, totul în scopul dezvoltării și funcționării complete ca persoană.


As. Tenis Club Focșani, ONG-ul fără de care Holistic Multilingual Magazine nu ar fi existat, are astăzi în componență alte două ramuri educaționale:

Holistic Multilingual Magazine este un proiect inițiat din dragoste pentru limbile romanice, jurnalism, scriere de conținut și tot ce ține de media. Proiectul se focusează pe cinci dintre cele mai cunoscute limbi romanice (limba română în prim plan, urmată de portugheză, franceză, spaniolă și italiană). 

Revista Holistic  acoperă o varietate de subiecte, precum istorie, cultură, știri, frumusețe, stil de viață, interviuri… practic orice-ți trece prin minte. Promovează intens istoria și turismul prin seriile video Holistoria (unde sunt prezentate frânturi de istorie din țările vorbitoare de limbi romanice) și Holitravel (unde sunt promovate locuri frumoase de vizitat). 

Recent, împreună cu Holistic – Centrul Interdisciplinar de Educație nonformală, contributorii Holistic Multilingual Magazine oferă și cursuri online de limbi străine pentru copii, tineri și adulți. 

Curiozitatea, angajarea, creativitatea, descoperirea, perseverența, cooperarea, asumarea, relaționarea, implicarea, inițiativa – toate acestea sunt doar o parte dintre ingredientele pe care se fundamentează proiectul Holistic.

 

Mergând pe aceeași deviză, poate Holistic Multilingual Magazine să ajungă la succesul de care Cristiano Ronaldo se bucură astăzi? Lasă răspunsul tău în secțiunea de comentarii.

Cristiano Ronaldo

Loading

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.