Cine a fost Larry King – legenda talk show-urilor de la Hollywood

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lawrence Harvey sau Larry King, cum este cunoscut de majoritatea fanilor, a fost legenda talk show-urilor de la Hollywood. Din păcate, acesta a încetat din viață pe data de 23 ianuarie la vârsta de 87 de ani.

 

Viața lui Larry King a fost demnă de filmele de Oscar

Viața lui Larry a fost demnă de filmele de Oscar, având nu mai puțin de opt căsătorii și cinci copii. Cariera și-a început-o la vârsta de 24 de ani. În anul 1957, acesta a obținut postul de DJ la o emisiune matinală ce se difuza pe canalul WAHR din Miami, Florida. De-a lungul vieții a ocupat și funcția de jurnalist, începând cu 1982, la ziarul USA Today.

Marea pasiune a lui Lawrence a rămas însă scena, așadar a optat pentru a își înființa propriul Talk Show susținut pe canalul CNN. Intitulat și „Larry King Live”, timp de 25 de ani, a ajuns mai aproape de oameni și în atenția acestora, realizând din propriul Talk Show o emisiune nocturnă de succes. La începutul secolului 21 a încetat să mai fie jurnalist la ziarul menționat mai sus. Așadar, acesta avea două job-uri.

În anul 2010, postul CNN a anunțat finalul emisiunii pe care Larry King o susținea de mai bine de 30 de ani

Totuși, în anul 2010, postul CNN a anunțat finalul emisiunii pe care Larry King o susținea de mai bine de 30 de ani, având peste 6000 de ediții pentru că, după mai multe probleme de sănătate, acesta a decis să abandoneze proiectul.

Începând cu anul 2012, a început să găzduiască „Larry King Now” la Hulu şi RT America, până acum două săptămâni, când a comunicat că dorește să se axeze mai mult pe podcasturi. Din păcate, nu a mai reușit să-și ducă planurile la bun sfârșit, deoarece a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19 și ulterior internat în spital.

Starea lui Larry King s-a agravat în ultima vreme, iar medicii nu au mai putut face nimic

Deși viața l-a încercat de multe ori, supunându-l la nenumărate probleme de sănătate, Larry King și-a luat inima în dinți și a scris două cărți, unde a vorbit despre sistemul sanitar și problemele întâmpinate. Tot aceste încercări l-au motivat să pună bazele unei fundații ce ajută oamenii fără asigurări sociale.

Talk show-urile vor rămâne întotdeauna o emblemă a societății și mereu vor avea audiență, mai ales dacă moderatorul știe cum să-și surprindă plăcut telespectatorii. Larry King cu siguranță a reușit acest lucru de-a lungul a peste 60 de ani în televiziune.

Oare prin termenul „capitală” înțelegem toți același lucru? Citeste aici mai multe despre acest subiect.

Loading

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.