Rotary Club Varana Focșani susține și crede în Misiunea Holistic – Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Rotary Club Varana Focșani

Rotary Club Varana Focșani și As. Tenis Club Focșani, ONG-ul fondator al Holistic – Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală și al Holistic Multilingual Magazine, au semnat un contract de sponsorizare.

Parteneriatul, născut la propunerea Rotary Club Varana Focșani, prin intermediul Vicepreședintelui, Dna. Rodica Dinuță, sub acordul scris al Președintelui în exercițiu, Dl. Ionuț Docan, și cu votul unanim favorabil al membrilor Clubului, înzestrează cu multă încredere demersul educațional al Holistic – Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală, dând astfel startul, în mod informal, strângerii de fonduri a cărei lansare va fi făcută public în scurt timp.

Rotary Club Varana Focșani este partener al As. Tenis Club Focșani și sprijină cu regularitate activitatea sportivă și educațională a clubului.

Rotary Club Varana Focșani prin valorile pe care le sprijină, vizează creșterea nivelului de sănătate, sprijinirea copiilor talentați, îmbunătăţirea calităţii mediului, promovarea culturii, a sportului şi a valorilor fundamentale ale societății. Datorită acestor aspirații, prin acest parteneriat, Rotary Club Varana Focșani susține Misiunea și încurajează în mod direct activitatea de formare Holistică a Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală, concept unic în țară care a reușit să aducă împreună contributori și specialiști certificați, mereu cu un pas înainte pentru a veni în mod aplicat în sprijinul copiilor, adolescenților și familiilor lor.

As. Tenis Club Focșani, ONG-ul a cărei viziune a declanșat schimbări de substanță în județul Vrancea, are astăzi în componență alte două ramuri educaționale:

Acest nou concept încurajează explorarea și descoperirea aptitudinilor prin activități din sfera științelor exacte și umaniste, a artei și sportului, toate realizate într-un spirit practic.

Holistic este despre cine ești!

Educație Nonformală

Nu uita să îți înscrii chiar acum copilul la cursurile pe care Holistic – Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală le pune la dispoziție. Pentru detalii, te aşteptăm pe www.holistic-edu.ro

Nu rata această șansă, locurile sunt limitate!

Centrul Interdisciplinar de Educație Nonformală te așteaptă cu brațele deschise, la sediul din Clădirea Federal Coop, et. 4, Cam. 404, Focșani. De asemenea, puteți lua legătura cu echipa Centrului Holistic prin intermediul paginilor de Facebook, Instagram, LinkedIn, dar îi găsiți și pe Youtube, Twitter, Pinterest, TikTok sau pe Whatsapp la numărul de telefon 0723171958.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.