Crăciunul , chansons, cadeaux de Noël, Crăciun , Tradiții, colinde de Crăciun, cadouri, Anul Nou, cadou

Top 5 filme de Crăciun perfecte pentru aceste zile

Autor: Alexandra Cord

 

Crăciunul este o sărbătoare binecuvântată, care aduce aproape oameni din toate colțurile lumii, care ne îndeamnă să fim mai buni, mai iubitori și să prețuim fiecare moment alături de cei mai speciali oameni din viața noastră.

 

Sărbătorile de iarnă sunt îndrăgite atât de cei mari, cât și de cei mici, astfel încât fiecare dorește să facă pe plac tuturor, indiferent de vârstă. Unul dintre cele mai plăcute moduri de a petrece serile în familie este marcat de vizionarea unui film bun, care să transpună pe fiecare în acel cadru magic de sărbătoare.

Există numeroase ecranizări de Crăciun, iar mai jos sunt prezentate cele mai frumoase 5 filme pe care nu trebuie să le ratați:

1. Seria Home Alone

Mic sau mare, fiecare dintre noi am vizionat cel puțin o dată această serie atât de îndrăgită și populară în marea majoritate a țărilor din lume. Acest film a devenit o tradiție pentru mulți oameni care așteaptă cu nerăbdare acea perioadă magică din an, când Home Alone reunește întreaga familie și aduce oamenii mai aproape.

Când hoții încearcă să jefuiască casa în care locuiește copilul Kevin, acesta dă dovadă de multă iscusință și creativitate, găsind cele mai amuzante, dar și utile moduri de a scăpa de răufăcători. Astfel, peripețiile băiețelului uitat acasă de Crăciun oferă buna dispoziție și umorul pe care îl așteptăm cu toții în fiecare an, fiind una dintre cele mai bune comedii.

 

2. The Polar Express

Perfect încadrat în atmosferă, fiind nominalizat la mai multe premii Oscar, acest film prezintă povestea plină de emoție a unui băiat care călătorește cu trenul Polar Express și ajunge tocmai la casa lui Moș Crăciun. Acesta intră în lumea fascinantă pe care i-o prezintă Moșul, chiar dacă nu este convins de existența sa și de miracolele pe care le poate face în preajma acestei sărbători magice. Ecranizarea va fi pe placul copiilor, care vor rămâne emoționați și care vor avea, totodată, ceva nou de învățat. 

 

3. Love Actually

Fiind o comedie romantică, Love Actually este un film îndrăgit și foarte popular, vizionat nu doar în preajma sărbătorilor de iarnă. Este un film deosebit, care transpune diferite forme ale iubirii, antrenate de cadrul magic în care se desfășoară acțiunea. Există șanse uriașe ca fiecare cuplu să se regăsească în acest film de Crăciun, dat fiind faptul că sunt expuse mai multe tipologii de oameni, care simt și trăiesc dragostea într-un mod foarte diferit.

Totodată, este prezentat modul deosebit în care fiecare cuplu de îndrăgostiți reacționează în preajma sărbătorilor de iarnă, într-un mod unic. Fiecare va rezona cu personajul favorit care, indiferent de vârstă sau de clasa socială, își va găsi perechea de Crăciun. Acest film vă va aduce zâmbetul pe buze, oferind, de asemenea, o altă perspectivă asupra iubirii.

 

4. The Grinch

Una dintre cele mai bune animații de Crăciun, The Grinch este în topul preferințelor atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Acest film prezintă un monstruleț care detestă această sărbătoare datorită faptului că există mult prea multă forfotă care îi perturbă liniștea mult iubită.

De asemenea, filmul prezintă un aspect psihologic, expunând traumele pe care le are Grinch încă din copilărie, precum și trecutul tragic pe care îl poartă. În căutarea celei mai bune soluții pentru a scăpa de această agitație venită odată cu sărbătoarea de iarnă, Grinch se hotărăște să fure Crăciunul. Suspansul, emoția și umorul sunt cuvintele cheie ale acestui film.

 

5. A Christmas Prince

Apărut în anul 2017, acest film s-a transformat într-o serie de Crăciun, continuându-se atât în 2018, cât și în 2019. Fiind o producție Netflix foarte populară, A Christmas Prince prezintă cea mai frumoasă experiență a unei tinere reporter care ajunge să se îndrăgostească de prințul Aldoviei, un tânăr șarmant care se dovedește a fi marea sa dragoste. O curiozitate a acestui film este reprezentată de faptul că a fost filmat doar în România. Cadrele de poveste au fost realizate la Castelul Peleș, la Palatul Cotroceni, dar și la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, unde protagoniștii filmului au avut parte de o poveste de dragoste cu nuanță regală. 

 

Te-ar mai putea interesa: Top 10 filme de văzut într-o viață

Surse: 

 

Loading

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.