Tudor Chirilă și Michael Keaton pe marile ecrane (VIDEO)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Tudor Chirilă, Florin Piersic Jr și George Piștereanu fac parte din producția filmului „Protejatul” alături de staruri de la Hollywood.

Una dintre cele mai ample producții din acest an a fost filmată în mare parte, din fericire, în România. Timp de 55 de zile, numeroase staruri cinematografice au stat la noi în țară.

Filmul va avea premiera pe 20 august!

Filmul va avea premiera pe 20 august. Aceasta interesantă operă de artă descrie povestea Annei, o tânără salvată la o vârstă fragedă de un asasin. Fata este antrenată să devină unul dintre cei mai buni ucigași plătiți din lume. Din păcate, mentorul Annei este ucis și ea îl vânează pe criminal, cerând răzbunare.

The Protégé” sau „Protejatul” reprezintă o producție de film extrem de importantă pentru țara noastră, deoarece reprezintă o modalitate de a le arăta și străinilor ce frumuseți se ascund în România!

Tudor Chirilă, Florin Piersic Jr,  George Piștereanu alături de nume grele din Hollywood

Tudor Chirilă, Florin Piersic Jr, George Piștereanu și Cosmin Dominte se vor alătura multor actori consacrați la Hollywood, cum ar fi Michael Keaton, Samuel L. Jackson și Maggie Q.

Tudor Chirilă, Actor: „Am petrecut 7 zile pe platoul de filmare, am avut rolul mâinii drepte a unui mafiot local, care deschide filmul, destul de la început. Sunt mai multe scene, am şi o moarte destul de violentă. Lucrurile astea sunt spectaculoase”. (sursă: ProTV)

Florin Piersic Jr, Actor: „Cu Samuel Jackson nu m-am întâlnit decât în situaţia în care eram deja la pământ, adică eram căzut pe jos, iar el trebuia să îmi tragă un glonţ în cap. M-a întrebat dacă sunt ok, dacă stau bine, dacă am toate apărătorile puse”. (sursă: ProTV)

București pe post de Laos, Vietnam sau Londra

În România, filmările au durat 55 de zile. S-au desfăşurat în Bucureşti şi Snagov, cu ajutorul producătorilor serialului Las Fierbinţi, şi au fost recreate decoruri din Laos, Vietnam sau Londra.

Gabriel Popescu, Producător Frame Film: „Am avut 200 de tehnicieni români angajaţi la film, 50 de tehnicieni din afară, a fost o echipă mixtă, cerinţele au fost uriaşe. Reşedinţa de vară a lui Ceauşescu a fost transformată într-un compant al unui bogătaş vietnamez”. (sursă: ProTV)

Citește despre „Cu drag, Van Gogh” – magia primului film pictat în întregime

Regizorul filmului, Martin Campbell, a devenit faimos după ce a făcut „Masca lui Zorro” sau „James Bond – Casino Royale” și „GoldenEye”. A vorbit despre acest film pentru Ştirile PROTV.

Când ajungi într-o țară ca România, unde nu ai mai fost până acum îți imaginezi altceva…

Se lucrează la standarde internaționale!

Martin Campbell: „Când ajungi într-o țară ca România, unde nu ai mai fost până acum, îți imaginezi altceva. Sunt pentru prima oară aici și nici nu m-am gândit până acum să vin aici. Mi-am imaginat că oamenii nu sunt foarte pricepuți, dar sunt foarte buni. Se lucrează la standarde internaționale!”. (sursă: Pro TV)

George Piștereanu, Actor: „Ce mi-a plăcut, în afară de faptul că am jucat cu Samuel Jackson e atenţia regizorului pentru fiecare actor în parte. A vrut să mă cunoască chiar dacă era un rol extrem de mic. M-a întrebat – crezi că e ok? – nişte chestii care pe mine m-au făcut să mă simt ca pe un platou de film”. (sursă: Pro TV)

Ce se mai filmează în România?

În perioada aceasta, se filmează în Brașov și un serial european, Django. Filmările vor ajunge și în Dobrogea sau București și țin până în noiembrie.

Tudor Chirilă Tudor Chirilă Tudor Chirilă

Loading

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.