Willie Garson, cunoscut pentru rolul său din serialul Sex and the City, a murit la numai 57 de ani

William Garson Paszamant, cunoscut de toți drept Willie Garson, s-a născut pe 20 februarie 1964 și a murit pe 22 septembrie 2021 la numai 57 de ani. Cauza decesului nu a fost dezvăluită încă.

Willie Garson a fost îndrăgit datorită rolului său din serialul Sex and the City, ca fiind impresarul Stanford Blatch, prietenul apropiat a lui Carrie Bradshaw și persoana căreia aceasta se destăinuia destul de des. Prima sa apariție ca actor a fost în anul 1986, în filmul The Deliberate Stranger și, imediat după, a apărut în cadrul emisiunii TV Family Ties. Avântul și l-a luat între anii 1990-1995, când a apărut în multiple filme precum: Ruby, Brain Dead, Mobsters, Across the Tracks, Speechless, Daybreak, Untamed Heart și The Tie That Binds.

Willie Garson a jucat rolul lui Mozzi în serialul White Collar, alături de actori precum Matt Bomer și Tim Dekay.

Cariera lui Willie Garson a inclus peste 75 de filme, majoritatea cu roluri secundare, și peste 300 de episoade TVPe lângă filme și apariții televizate, Garson a activat și în lumea teatrului, jucând roluri pe scena teatrului Manhattan Theatre Club și Naked Angels.

În anul 1998 a primit rolul impresarului Stanford Blatch din serialul Sex and the City și a câștigat simpatia sutelor de mii de urmăritori ai îndrăgitului serial. Acesta cuprinde 6 sezoane, 94 de episoade și a fost difuzat și produs de HBO între anii 1998-2004.

Willie Garson a fost chiar și avocat de profesie, iar asta l-a ajutat foarte mult în momentul în care a decis să-l adopte pe fiul său, Nathen, în anul 2009. Nathen a lăsat un mesaj emoționant pe pagina lui de Instagram prin care își ia rămas bun de la tatăl său.

Sunt atât de recunoscător că ai împărtășit cu mine toate aventurile tale și că ai fost capabil să reușești atât de multe. Sunt foarte mândru de tine. Te voi iubi mereu, dar cred că e timpul să pleci în propria ta aventură, a scris Nathen. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nathen Garson (@nathen_garson)

Citește și: 6 filme românești dintre cele mai premiate și de succes.

Surse:

Loading

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.