scoli

Școlile din Spania introduc o nouă materie în programa școlară: „Respectul față de animale”

Spania, o țară apreciată pentru căldura localnicilor, își arată acum respectul și iubirea față de animale, iar ca acest lucru să fie implementat fiecărui cetățean, o nouă materie școlară va fi predată în școli: Respectul față de animale. 

 

Respectul față de animale devine un fapt din ce în ce mai cerut în întreaga lume. De exemplu, s-au creat nenumărate pagini în mediul on-line prin care se cere pedepsirea persoanelor care agresează necuvântătoarele, iar numărul protestelor pentru stoparea maltratării acestora a crescut considerabil în ultima perioadă.

Noua disciplină a fost deja acceptată în școlile din Aragón, o comunitate autonomă din nord-estul Spaniei, iar elevii acestor instituții vor avea parte de o materie specială și, cu siguranță, va fi printre cele mai plăcute obiecte de studiu.

Programul Mundo Animal a implementat disciplina care încurajează respectul față de animale.

Modul prin care se va preda materia va fi diferit, deoarece elevii vor învăța ce înseamnă respectul și iubirea față de necuvântătoare în funcție de vârsta lor. Spre exemplu, elevii din clasele primare vor studia „fauna urbană în mediul școlar”, urmând să învețe apoi despre sentimentele animalelor și modul lor de viață. 

Departamentul pentru Educație, Cultură și Sport al Guvernului din Aragón susține ideea de a transmite copiilor acest respect față de animale și încurajează oamenii să-și arate afecțiune față de ele. 

Animalele împart cu noi privilegiul de a avea suflet.Pitagora 

Citește și:  Testarea pe animale – o problemă ce trebuie urgent stopată.

Surse:  

Loading

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.